luni, 5 ianuarie 2015

3 pasi esentiali pentru achizitionarea unui bun prin procesul de executari silite din Ploiesti

Piata executarilor silite are oferte atractive pentru cei care vaneaza bunuri imobiliare vandute sub pretul pietei. Chiar si asa, ofertele imobiliare profitabile, din procesul de executari silite Ploiesti, de exemplu, presupun respectarea unor anumite conditii si parcurgerea unor pasi prin care sa iti iei masurile de siguranta inainte de achizitionarea bunurilor. Iata care sunt acestea!

          Executari silite Ploiesti: informeaza-te

          O simpla cautare pe internet dupa termenii “executari silite Ploiesti” iti va afisa zecile de proceduri aflate in derulare pentru bunurile ce urmeaza a fi vandute la licitatie. Dincolo de prima impresie lasata de anunturile de executari silite Ploiesti nu strica sa te informezi in detaliu asupra ofertele care ti se par avantajoase.

Apartamente scoase la licitatie in Ploiesti
sursa foto: wikipedia

          Verifica datele publice despre licitatie direct la sediul bancii sau a executorului judecatoresc pentru a sti din timp cu ce te confrunti. Pregateste 10% din suma anuntata ca pret de pornire daca vrei sa te inscrii in licitatia publica ce urmeaza sa se desfasoare.

          Executari silite Ploiesti: viziteaza imobilul

          De cele mai multe ori, bunurile imobile scoase la vanzare in procedurile de executari silite Ploiesti sunt locuite de catre datornici. Cu toate acestea, executorul judecatoresc sau inspectorii bancari pot aranja o vizita la imobilul pus sub sechestru. Verifica imobilul inainte sa te inscrii in licitatiile de executari silite Ploiesti. Multe dintre casele si apartamentele puse in vanzare sunt intr-o stare de degradare avansata, iar renovarea lor te poate costa mai mult decat o locuinta noua predata la cheie.


Imobiliare de calitate din Ploiesti
sursa foto: wikipedia

          Executari silite Ploiesti: cumpara prin credit


          Varianta cea mai avantajoasa pentru cuplurile tinere care vor sa cumpere o locuinta la licitatiile de executari silite Ploiesti consta in achizitionarea acesteia prin credit. Daca imobilul este scos la licitatie de catre o banca poti sa depui dosarul de creditare chiar la acea institutie si sa participi la licitatiile de executari silite Ploiesti pentru a cumpara locuinta dorita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu