miercuri, 17 decembrie 2014

Kangoo Jumps: ce pret trebuie sa platesti pentru un trup zvelt

Antrenamentele de Kangoo Jumps au un pret mic, in raport cu beneficiile majore pe care ti le ofera. Numeroase persoane declara satisfacute ca au reusit sa slabeasca distrandu-se, un mare avantaj atunci cand nu mai stii ce sa faci pentru a scapa de kilogramele in plus.

          In timpul sesiunilor de Kangoo Jumps, miscarile de cangur te energizeaza, iti aduc zambetul pe buze si iti induc o stare de fericire, datorita stimularii intensive a secretiei de endorfine. Ce pret au sesiunile de Kangoo Jumps si ce beneficii iti aduc, afli in randurile de mai jos!

Ghete Kangoo Jumps pentru slabit
sursa foto: wikipedia

          Pret Kangoo Jumps
          Antrenamentele de Kangoo Jumps au un pret care variaza de la 25 la 60 pe sedinta, in functie de sala pe care alegi sa o frecventezi. Daca te hotarasti sa faci regulat acest tip de fitness, mult mai avantajos este sa iti comanzi un abonament. Costul acestuia variaza, pentru 8 sedinte, intre 150 si 300 de lei.
          Alte cheltuieli implicate sunt aceleasi ca la orice alt tip de sport in sala. Ai nevoie de jambiere, echipament sportiv corespunzator, un prosop si o sticla de apa (vei transpira intens cu siguranta si vei avea nevoie de hidratare).

Ghete kangoo Jumps de calitate
sursa foto: wikipedia


          Ghetele iti sunt puse la dispozitie de antrenorul deKangoo Jumps, insa daca preferi sa le detii pe ale tale, le poti cumpara din magazinele de profil (le gasesti de la 350 Ron in sus). Avantajul detinerii propriilor ghete „saltarete” este ca poti face antrenamentele acasa, cand nu ai timp sa te deplasezi la sala sau nu ai bugetul necesar sa platesti sedintele.

          Beneficii Kangoo Jumps
          Antrenamentele de Kangoo Jumps nu te ajuta doar sa slabesti si sa iti tonifici musculatura. Ele te elibereaza de stres, iti cresc densitatea osoasa si iti intaresc coloana vertebrala. Ghetele speciale te obliga sa stai cu spatele perfect drept, corectandu-ti postura corporala.
          Un avantaj major al sedintelor de Kangoo Jumps este acela ca nu te alegi cu febra musculara, desi depui un efort considerabil (ghetele absorb impactul cu solul si nu suprasolicita musculatura si incheieturile).

Cel mai eficient mod de a slabi
sursa foto: wikipedia

          Specialistii spun ca, prin Kangoo Jumps, se ard cu 25% mai multe calorii comparativ cu alte sporturi asemanatoare, sistemul imunitar este intarit, iar leziunile articulare sunt reduse in proportie de 80%.